Badmode

Lingerie Le net heeft de grootste collectie badmode van Nederland. We laten hier slechts een sellectie van een aantal populaire merken zien. Wilt u alles zien, bezoek dan één van onze vestigingen in Son, Eindhoven, Gemert of Uden.

Badmode van lingerie le net

Of je nu zelfverzekerd bent, of wat meer verlegen: op het strand ben je wat kwetsbaarder dan wanneer je je dikke winterjas aan hebt. Daarom is het belangrijk badmode aan te schaffen waarin je je prettig voelt. Een goede pasvorm is essentieel, maar natuurlijk kies je je strandkleding ook op basis van meer emotionele argumenten. Je wilt er leuk uitzien in een bikini, badpak of tankini. Een maximizer bikini kan je bijvoordbeeld net dat beetje extra zelfvertrouwen geven. Ook in badmode voor grote maten kun je bij ons terecht. Dit onderscheidt zich in plussize badmode voor grote omvangsmaten en bodmode voor grote cupmaten. Veel vrouwen met een maatje meer stellen een corrigerend effect op prijs. Of je nu op zoek bent naar hippe, sexy, chique, ingetogen, sportieve of corrigerende badmode, bij Lingerie Le net vind je het.

Bovendien wil je, als het even kan, niet het idee hebben een uniform aan te hebben en jouw stijl ook via je badkleding zichtbaar maken. Dan is het belangrijk in een speciaalzaak terecht te kunnen die niet alleen een veelheid aan merken en modellen biedt, maar ook een collectie heeft die wat minder alledaags is. Zodat je precies die bikini of dat badpak kunt kopen dat aansluit bij jouw optimale strandbeleving. Vaak stopt de dag niet op het strand, maar maakt ook een drankje of een hapje onderdeel uit van zo’n uitje of vakantie. Een bijpassend jurkje verlengt je prettige strandgevoel en maakt dat je er ook op een terrasje verzorgd en vrouwelijk uit ziet.

Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Het begint allemaal bij jouw perfecte strand outfit. Maak jezelf helemaal zomer ready met een ‘must have’ bikini, badpak of tankini uit onze badmode collectie. Voel je happy en mooi.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven