Badmode

Lingerie Le Net heeft de grootste collectie badmode van Nederland.Wij hebben badmode van jong tot oud, van kleine tot grote maten. Wij hebben voor ieder wat wils.

Alles van Prima Donna Swim is aanwezig, alles van Cyell badmode, alles van Sunflair badmode Ook van Calvin Klein badmode en Tomy Hilfiger badmode. Ook luxe badmode merken zoals Maryan Mehlhorn, Gottex, Aubade, Pain Du Sucre en Seafolly.

Lingerie Le Net heeft een zeer groot aanbod in trendy badmode. We geven U hier een indruk van onze nieuwe badmode collectie. Wilt U alle badmode zien? Bezoek dan een van onze filialen in Son, Gemert of Uden.

Badmode van lingerie le net

Jezelf mooi voelen in badmode, dat gebeurt bij Lingerie Le Net. Strand, Zee en Zon kom maar op! Sexy badpakken zijn in de mode, hoog opgesneden modellen, badpakken met diep decolleté badmode met kant,luxe en exclusieve badmode, dit is ook verkrijgbaar in grote cupmaten.

Iedere maat, klein of groot Lingerie Le Net heeft complete badmode outfits waardoor U aan het strand kan stralen. Badmode van cup A tot en met cup J, een bikini met een push up, een buik corrigerend badpak of een luxe tankini of een badpak met beugel. Het assortiment badmode is enorm.

Maak uw outfit, compleet met bijpassende pareo’s, strandjurken, tunieken en shorts, zodat U schitterend en modieus voor de dag komt. Tevens verkopen wij heel het jaar door de nieuwste collecties badmode, ook cruise collections badmode zoals Gottex, Maryan Mehlhorn en Marlies Dekkers.

Onze deskundige lingerie stylistes zorgen ervoor dat iedere klant zichzelf fijn voelt in badmode. Door de jaren  lange ervaring van onze stylistes kunnen wij U goed adviseren over het juiste badmode product op uw lichaam. Uit respons van onze klanten horen we vaak dat ze complimenten kregen op vakantie over hun strandkleding…. daar doen we het voor!

 

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven