PrimaDonna Swim

PrimaDonna Swim

Naast de fantastische lingerie van Prima Donna is er ook een badmode collectie. De Prima Donna Swim! De badmode collectie varieert van bikini, badpak en tankini tot de mooiste strand accesoires. Zoals je van de Lingerie van Prima Donna gewent bent biedt de badmode collectie dezelfde steun en comfort voor de vrouw met de grotere boezem.

Vaak is het lastig om een om leuke badmode te vinden als je een grotere borsten hebt. Die tijd is nu voorbij! Door de Prima Donna Swim collectie loop jij er deze zomer in de nieuwste trends bij. Met het draagcomfort wat je van de Prima Donna Lingerie gewent bent. Door de verschillende prints en kleuren heeft de Prima Donna Swim collectie een stoere maar toch chique uitstraling. Door de verschillende modellen en afwisselende broekjes in hoogte en breedte, is er voor ieder figuur een perfect passend model. Voel je Zelfverzekerd en straal in de prachtige badmode van Prima Donna. Summer.....here i come!!!

Lingerie Le Net biedt u de gehele collectie van Prima Donna Swim compleet met de meest te gekke strand accesoires. (Cup D tot en met H)

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven