Sport bh

Lingerie Le net heeft de grootste collectie Sport bh's van Nederland. We laten hier slechts een sellectie van een aantal populaire merken zien. Wilt u alles zien, bezoek dan één van onze vestigingen in Son, Eindhoven, Gemert of Uden.

Sport BH van lingerie le net

Als je gaat sporten, is een goede bh geen overbodige luxe. Een sportbh is comfortabeler dan een gewone bh en voorkomt dat je hangborsten krijgt door al dat gewiebel.

Als je sport met een gewone bh in plaats van een sportbh, stuiteren je borsten onwillekeurig rond; dit kan behoorlijk pijnlijk zijn. Veel sportende vrouwen ondervinden hier hinder van en bovendien is het ook niet goed voor je borsten. Voor een klein aantal is het zelfs een reden om te stoppen met sporten. Tegenwoordig is dit echter geen argument meer, omdat er voor elke cupmaat een goede sportbh ontwikkeld is. Behalve comfort biedt een goede sportbeha ook bescherming.

Voor een borst, die gemiddeld tussen de 200 en 300 gram weegt, is al dat gestuiter niet bevorderlijk. Het zorgt voor grote druk op het weefsel van de borsten en de huidstructuren, wat kan leiden tot beschadiging. Op de lange duur kan de huid erdoor gaan uitrekken en gaan de borsten hangen. Het dragen van een gewone bh kan het gestuiter met 38 procent terugbrengen. Dat is volgens onderzoekers niet genoeg om hangborsten te voorkomen. Een speciaal hiervoor gemaakte sportbh zorgt er echter voor dat de borsten maar liefst 78 procent minder bewegen.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven