Cyell

Cyell

Het begrip Cyell kent tegenwoordig iedereen. De naam is ontstaan door de namen van de 2 Nederlandse oprichtsters samen te voegen. Toen Ella Wiersma en Cynthia Kooi met hun badmode collectie kwamen was het meteen een succes. Je herkent de badmode van Cyell meteen. Door de frisse kleuren, speelse printjes, en te gekke details krijg je helemaal zin in de zomer.

Om je zomerse look helemaal compleet te maken heeft Cyell ook fantastische strand outfits die varieren van kaftans tot jurken met te gekke prints. Door de look helemaal compleet te maken bent U helemaal klaar om Te stralen in de zon. Ook Cyell loopt door tot in de grotere cup maten(cup A,B,C,D,E,F).

Door de vele modellen in tops, broekjes, badpakken en tankni's is Cyell geschikt voor jong en oud. Of je nu maatje 36 hebt of wat voller bent, Cyell heeft het voor iedereen. Met de badmode van Cyell ben je helemaal klaar voor dagen lang aan het strand en het zwembad. Ben je nu niet de persoon die hele dagen stil ligt? geen probleem, strand jurk of pareo eroverheen en ga lekker de omgeving verkennen!

Bij Lingerie Le Net bieden wij u een ruim aanbod in de Badmode van Cyell. Maak je klaar voor de zomer! Summer is coming!

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven