Nachtmode

Lingerie Le net heeft de grootste collectie nachtmode van Nederland. We laten hier slechts een sellectie van een aantal populaire merken zien. Wilt u alles zien, bezoek dan één van onze vestigingen in Son, Eindhoven, Gemert of Uden.

Nachtmode van lingerie le net

Nachtmode bij Lingerie Le Net is luxe en comfortabel, voor dames en heren die heerlijk willen slapen. 'Slapen' is de heerlijkste uitvinding. Om er in volle teugen van te kunnen genieten, biedt Lingerie Le Net u stijlvolle dames- en herennachtmode die uw lichaam niet alleen 's nachts streelt. In onze elegante kaftans en pyjama's voelt u zich ook overdag helemaal in uw element. Wij bieden u echter ook een prachtig assortiment van elegante ochtendjassen voor elke smaak.

Onze soepel vallende, huidvriendelijke materialen, zoals pure single jersey, modal en velours zullen vooral uzelf verleiden! Decente zoomlengtes, comfortabele instapbroeken en knopenboordjes zorgen voor het hoogste draagcomfort, zodat u uw dromen de vrije loop kunt laten. Om ervoor te zorgen dat de elegantie niet te kort komt, verrast onze nachtmode met mooie details, decoratieve patronen en geraffineerde plooien, die uw figuur prachtig tot zijn recht laten komen. Onze nachtkleding is mooi en veelzijdig. Wij bieden een breed en exclusief assortiment aan van goede kwaliteit.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven