Onderhoud tips

Speciale zorg is nodig wanneer je jouw fijne lingerie en badmode wast. Wanneer je onderstaande instructies volgt zal jouw lingerie en badmode langer mooi blijven. Kijk ook altijd de wasinstructies op de labels na.

Wasvoorschriften LINGERIE


We raden aan om de lingerie na elke 2 draagdagen te wassen. Was de lingerie indien mogelijk met de hand. Maak eerst een lauw sopje en dompel hierin de lingerie herhaaldelijk onder, zorg dat het in beweging blijft. Niet wringen of wrijven. Naspoelen met lauw schoon water, totdat al de zeep resten verdwenen zijn.

Gebruikt u liever de wasmachine? Dat kan. Doe de lingerie dan altijd in een afsluitbaar waszakje, zo raakt de lingerie niet beschadigd in de draaiende wastrommel. Vul de trommel maximaal tot één derde op. Stel de machine in op een laag toerental. Zet de machine op 30° of op het programma ‘fijne was’ en gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor de fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel. Stop lingerie nooit in de droger, maar droog 'aan de lucht'. Leg de lingerie nooit op een warmtebron. Hang de bh aan een wasrek en zorg dat deze horizontaal opgehangen wordt, dit zorgt ervoor dat de bh gelijkmatig droogt. Heeft u hier geen ruimte voor, leg de bh dan uit op een handdoek. Berg uw lingerie pas op wanneer het helemaal droog is. Lingerie mag niet gestreken worden.

Wasvoorschriften BADMODE


Vermijd het dragen van nieuwe badkleding in de sauna of in de Jacuzzi. Vermijd overmatig contact met chloor en zonnebrandproducten. Spoel badkleding na elke draagbeurt direct uit in schoon, lauw water. Was badkleding in een koud sopje. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Laat het nooit een nachtje staan. Wring badkleding nooit uit! Stop badmode nooit in de droger, maar droog 'aan de lucht'. Badmode kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Berg uw badkleding pas op wanneer het helemaal droog is.

Onderhoud tips Lingerie Le Net

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven