Watercult

Watercult

WATERCULT opent het zomerseizoen met een collectie die gevarieerd en geïnspireerd is door een wereldreis. Huppelend kwastjes en geschilderde schelpen trekken als een rode draad door de collecties van WATERCULT. WATERCULT viert de moderne hippie! Jong en speels, maar ook hedendaagse vintage stijl en casual outfits. Frisse kleuren, tropische bloemmotieven, pittige tribals op expressieve illustraties van ansichtkaarten Gekleurde binnenvoeringen zijn de blikvangers ook voor het mix en match-programma van WATERCULT. Dit resulteert in een veelzijdige mix van stijlen, uiteenlopend van traditioneel handwerk tot bijzondere printtechnieken, gecombineerd met innovatieve materialen. Daarbij is gekozen voor nieuwe silhouetten en verwerkingstechnieken met oog voor detail.

De voorjaar/zomercollectie voor 2018 laat invloeden uit de jaren negentig zien, maar ook een vintagelook met jungleprints en speelse ruches. Daarnaast is er aandacht voor ontwerpen met details, geïnspireerd op active wear. Het kleurenpalet overtuigt met modieuze tinten, die in fraaie contrasten zijn verwerkt. Pastels voeren de boventoon in zachte vloeiende nuances zoals schelpen roze, vanille, horizon blauw en zonnig geel. Deze kleuren vormen een verrassend alternatief voor de vertrouwde kleuren als watermeloen, indigo en turkoois. Verder zijn aardetinten als vintage kaki en zand in verschillende gradaties net zo belangrijk als het tijdloze zwart en fris wit. Een absolute trend voor komende zomer is een nieuw ontwikkelde elastische ribkwaliteit. Daarnaast zien we gehaakte materialen in 3D-effecten en zachte uni-kwaliteiten, als basis voor gesmokte retro-effecten. Innovatief is een nieuwe piquékwaliteit met verbeterde stretcheigenschappen voor extra comfort en een perfecte pasvorm.

Al onze producten zijn zorgvuldig ontworpen, vervaardigd en gemonteerd. Voor onberispelijke pasvorm en stijl worden watercult producten aangeboden in cupmaten.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven