Lingerie styling

Een goede outfit, een goed humeur en een gezonde dosis zelfvertrouwen begint bij lingerie die perfect zit en je er op je mooist doet uitzien. En dat kan enkel als je beha perfect is aangepast aan je figuur en het effect dat je zoekt. Daarom is professioneel maat- en stylingadvies zo belangrijk. In 2007 lanceerde Van de Velde daarom Lingerie Styling. Dit is een internationaal kwaliteitslabel voor geselecteerde lingeriespeciaalzaken die de best mogelijke service bieden aan elke consument. We geven dit kwaliteitslabel enkel aan winkels die een professionele stylingopleiding volgden, waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan het bepalen van de juiste maat, maar ook aan een gepast onthaal en een goed advies rond snitten, kleur en persoonlijke stijl.

Wat is Lingerie Styling?

Voor veel vrouwen is lingerie shoppen frustrerend. Maar dat hoeft het echt niet te zijn. Het kan ook gewoon een zalig verwenmoment zijn. Met bovendien een geweldig effect. Een goed humeur, een goede outfit, een gezonde dosis zelfvertrouwen... Het begint allemaal bij lingerie die perfect zit en die je er op je mooist doen uitzien. En die lingerie is er voor elke vrouw, daar zijn we bij Lingerie Styling zeker van.

Waar moet je zijn?

Op zoek naar hét passende setje lingerie? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij hebben namelijk het kwaliteitslabel Lingerie Styling. Dit kwaliteitslabel krijg je enkel als je een professionele opleiding van lingeriegroep Van de Velde gevolgd hebt. De training begint bij het bepalen van de maat van elke vrouw. Natuurlijk op een juiste manier, want deze stap is essentieel voor goed passende lingerie. Maar het is pas het begin. Want lingerie moet vooral goed voelen. Daarom focust de opleiding ook op advies op maat rond snitten, kleur en persoonlijke stijl.

In een zaak met het Lingerie Styling-label ...

  1. Krijg je professioneel maat- en stylingadvies. Een Lingerie Styling specialiste bepaalt je maat op de juiste manier, zoekt een snit uit die  je nog mooier maakt en gaat voor de perfecte match met je outfit.
  2. Heb je extra veel keuze aan stijlen en modellen. Enkel de winkels die een voldoende groot aanbod in de rekken hebben komen in  aanmerking.
  3. Zijn de kwaliteitsmerken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda voldoende vertegenwoordigd.
  4. Zijn de paskamers comfortabel en is de service discreet.

“Lingerie moet niet gewoon goed zijn, het moet perfect zitten. Daarom is persoonlijk advies zo belangrijk voor wie lingerie koopt. Het label Lingeriestyling benadrukt het belang van de kwaliteit van het lingerieadvies.” Ignace Van Doorselaere, voormalig CEO Van de Velde.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven