Lingerie

Lingerie Le net heeft de grootste collectie lingerie van Nederland. We laten hier slechts een sellectie van een aantal populaire merken zien. Wilt u alles zien, bezoek dan één van onze vestigingen in Son, Eindhoven, Gemert of Uden.

Lingerie van lingerie le net

Een goede bh en slip zijn de basis van iedere outfit. Maar waar begint je zoektocht naar het perfecte lingeriesetje. Lingerie Le Net is uw specialist en bij ons vind je een groot aanboed van de beste lingerie merken. Je vind hiet bekende merken als PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Marie Jo, Marie Jo L'Aventure, Aubade, Calvin Klein, Marlies Dekkers en nog veel meer. Comfort, stijl, vrouwelijkheid, pikant, verleiding noem het maar op. Iedere vrouw hoort over perfecte lingerie te beschikken. Bij Lingerie Le Net helpen wij u daar graag bij.

Je stemming, het moment dat je je lingeriesetje wilt dragen en ook je figuur en smaak hebben allemaal invloed op de keuze die je wilt hebben. De een heeft een voorkeur voor luxe lingerie die een zekere verfijning uitstraalt. De ander ziet haar vrouwelijkheid graag ondersteund door wat praktischer onderkleding met een prettig draagcomfort. Soms hoeft niemand te weten welke lingerie je draagt, soms wil je dat die wat meer zichtbaar is. Dan zoek je misschien bijzondere lingerie, of een setje uit een wat stoutere categorie dat je in precies de juiste stemming brengt. Wat de gelegenheid of het moment ook is: een vrouw voelt zich vooral ook vrouw wanneer ze een lingeriesetje draagt waarin ze zich prettig en aantrekkelijk voelt.

Het dragen van ondergoed heeft verschillende functies: het zorgt voor hygiëne, steun, privacy en draagcomfort. Tegenwoordig worden sommige soorten dames ondergoed ook steeds meer om erotische redenen gedragen.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven