Freya Swim

Freya Swim

Ook hier is er speciale aandacht voor dames met een grotere cupmaat. De bikini’s en badpakken zijn verkrijgbaar in cup C t/m H. Door de perfecte pasvorm en optimale ondersteuning kan je met een Freya bikini of badpak zorgeloos zwemmen en bewegen. Freya richt zich op vrouwen met een grote cupmaat en een kleine omvangsmaat. De omvangsmaten lopen van 60 tot en met 85 en de cupmaten zelfs tot en met een H. Freya legt de lat hoog en werkt uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Xtra Life lycra is een stof die tien keer langer bestand is tegen zwembad chemicaliën vergeleken met onbeschermd elastan. Hierdoor ben je bij aankoop van een Freya Swim bikini of badpak gegarandeerd van een langdurig mooie kleur en stevigheid. Bovendien bevat de Freya Swim collectie slimme details zoals gevoerde cups voor extra ondersteuning.

Ga jij voor een modieus high neck badpak, of misschien toch liever voor een strapless badpak? Freya biedt een brede collectie bikini’s aan: bandeau, balconette, halter of crop top. Uiteraard kun je ook kiezen uit een groot aantal modellen broekjes, zoals de populaire vouwbroekjes en strikbroekjes.

Freya badpakken zijn weliswaar veelaal uitgevoerd in klassiek zwart, maar de snit is niet bepaald klassiek. Freya badpakken zijn sexy en hebben ieder zo hun eigen twist. Er is dus keuze genoeg!

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven