Herenmode

Net zoals bij vrouwen is ook bij heren ondermode de basis voor een goede outfit. Bij Le Net hebben we ook een ruim aanbod van mooie en comfortabele ondermode voor heren. De uitgebreide collectie bestaat uit boxers, slips, singlets, en T-shirts. Alle heren die op zoek zijn naar ondermode van de beste kwaliteit weet hier te slagen.

Ondermode voor heren is er in alle soorten en vormen. Sommige mannen hebben een voorkeur voor boxershorts, anderen voor slips. Strakke en wijde boxers, slips in effen kleuren en trendy prints. Waar jouw voorkeur naar uitgaat, er is voor ieder wat wils.

Ondermode voor heren heeft niet alleen met onderbroeken te maken, ook de het bovenlichaam kan onderkleding gebruiken. Draag je graag een T-shirt onder je blouse of overhemd, omdat het lekker warm is of gewoon omdat het beter zit? We hebben een groot aanbod aan mooie, effen T-shirts van fijne, stevige materialen in ons assortiment ondermode voor heren. Draag je liever zonder mouwen, ook deze hebben we in de collectie.  

Tevens verkopen wij ook nachtmode en zwemshorts voor heren in verschillende soorten en vormen.
Bezoek een van onze winkels voor de heren collectie!

We werken met de volgende merken: HOM, Mey, Sloggi for Men, Calvin Klein en Schiesser

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven