Calvin klein

Calvin klein

Calvin Klein, wie kent het merk niet. Calvin Klein is razend populair, vooral de swimwear onder het jongere publiek, deze arriveert in februari 2019. Calvin Klein maakt ook niet zomaar reclame, zei betrekken de grootste sterren bij hun campagnes zodat het merk nog meer kan groeien. Dat de reclames een grote indruk heeft achter gelaten bleek al snel. 

Lingerie, badmode, nachtmode, alles is aanwezig bij Lingerie Le Net. Uitstraling, smaak en comfort staat bij dit merk voorop, zodat U er altijd op uw stijlvolst bij loopt. De basic tops van Calvin Klein zijn van fijn en zacht materiaal en zijn geschikt voor ieder type figuur. Deze tops zijn te herkennen aan de brede band aan de onderkant en zwarte tekst Calvin Klein erop. Ook richt Calvin Klein zich steeds meer op de sexy uitstraling. Een super pasvorm met een sexy toutch, kortom een tijdloze look. Ook zijn de basic push up bh's populair. Door de fijne gladde stoffen die er worden gebruikt tekenen deze niet af onder de kleding.

Bij Lingerie Le Net bieden wij u een grote collectie van Calvin Klein. Ook word er wekelijks aangevuld zodat wij een ruime voorraad hebben.

 

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven