Marlies Dekkers

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers, toch wel één van de bekendste merken uit Nederland. De collecties daar kun je dan ook niet omheen! En zijn te herkennen aan de uitgesproken en gedurfde stijl. De meeste mensen zullen de Lingerie van Marlies Dekkers herkennen aan de bandjes boven de cup.

Marlies Dekkers weet precies hoe ze vrouwen en menig man gelukkig moet maken ;). Marlies Dekkers onderscheid zich van andere merken, niet alleen door de bandjes. Een subtiel randje kant langs de cup, een mooi blinkend steentje hier en daar, en de ingewikkelde kant patronen, laat ieder hart sneller kloppen. Door de goede en stevige pasvorm in combinatie met haar spannende stijl, weet zei hoe ze vrouwen zich op en top verleidelijk kunt laten voelen. Marlies Dekkers is er in het push up model en de bekende balconet. Marlies Dekkers is er voor dames met een kleinere boezem maar ook dames met een grotere boezem. Zodat ook vrouwen met rondingen zich mooi, sexy en verleidelijk kunnen voelen. Laat jezelf zien!

Het fijne aan de slips en strings van Marlies Dekkers is dat deze brede randen heeft aan de zijkant, zodat deze een mooie pasvorm heeft. Lingerie Le Net biedt u een ruime en uitgebreide collectie van Marlies Dekkers, zowel in lingerie als in badmode.

Omvangmaten van 70 t/m 90 en cupmaten van A t/m F cup:

BH cup 70A – 75A – 80A – 85A
BH cup 70B – 75B – 80B – 85B – 90B
BH cup 70C – 75C – 80C – 85C – 90C
BH cup 70D – 75D – 80D – 85D – 90D
BH cup 70E – 75E – 80E – 85E – 90E
BH cup 70F – 75F – 80F – 85F – 90F

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven