Felina

Felina

De lingerie van Felina is van uitstekende kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm tot in de grote cupmaten. Felina heeft zeer traditionele, succesvolle collecties. De klassieke, elegante en verzorgde uitstraling van Felina komt vooral door het gebruik van mooie gladde stoffen in combinatie met broderie en bloemen stiksels. Het materiaal van de lingeriesets worden geselecteerd op stevigheid en comfort zodat met elk model het gewenste resultaat gereikt kan worden.

In elke serie wordt een nieuw innovatief materiaal gebruikt. Daarnaast zien de bh's er ook nog een elegant en stijlvol uit. Door het aanbieden van grote omvangsmaten en cupmaten is de lingerie van Felina ook zeer geliefd bij vrouwen met een grotere boezem. Ook is Felina geschikt voor de oudere dames, wat vooral functioneel en comfortabel draagt.  

Felina Conturelle:

Het merk Conturelle Felina heeft de perfecte balans gevonden tussen comfortabel en mooi. De lingerie is namelijk perfect voor dagelijks gebruik en heeft alles wat fijn ondergoed nodig heeft.

Comfortabel en basic, maar ook klassiek en elegant.

Voel je elke dag weer zelfverzekerd, prachtig, functioneel en comfy in je favoriete Felina lingerie

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven