Freya Active

Freya Active

Een goede sport bh is belangrijk. Zowel voor je gevoel als voor je lichaam. Het lingerie merk Freya weet als geen ander waar een goede bh aan moet voldoen. Deze vakkennis heeft Freya toegepast op het maken van sport bh's.

De meest verkochte sport bh van Freya Active is de sport bh met beugel. Wanneer je voor het eerst deze sportbeha ervaart zul je blij verrast zijn met het comfort en de stevigheid ervan. Deze sport bh is er met verschillende uitstralingen en in diverse cup hoogtes. Een trendy sport look, met het nodige support en een hoog draagcomfort.. Laat je van je sportieve kant zien met Freya Active!

Veel vrouwen dragen in het dagelijks leven graag een voorgevormde bh, omdat een voorgevormde bh als voordeel heeft dat het de borsten mooi centreert en je de tepels er niet doorheen ziet. Freya Active heeft daarom een sport bh gemaakt met voorgevormde cups. Het hoogwaardige materiaal van deze sport bh is dusdanig gekozen, dat het een ademend effect heeft. Daarom zul je ondanks dat deze voorgevormde spacer sport bh wat dikker aanvoelt, er tijdens het sporten qua warmte niets van merken. Dit komt doordat Freya Active het materiaal Coolmax in deze voorgevormde sport bh verwerkt heeft. Dit zorgt ervoor dat vocht en warmte direct worden afgevoerd.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven