PrimaDonna

PrimaDonna

Elegante figuurcorrigerende slips met extra versteviging aan de buik. Het heeft een strakke, gladde look en je draagt hem tot net onder de bh-rand. De extra versteviging aan de buik werkt ook bij dames met een maatje meer de oneffenheden weg voor een slank en vloeiend silhouet. Dankzij de gladde afwerking tekent hij niet af onder je bovenkleding. Bovendien blijft de slip altijd perfect op zijn plaats zitten.

Shapewear van PrimaDonna is verkrijgbaar in een string, slip, slip met pijpjes en body's

Correctieslip: corrigeert de buik
Correctie slip met pijpjes: corrigeert de buik, taille en billen, oneffenheden tussen heupen en benen worden ook weggewerkt.

Body:
Luxueuze figuurcorrigerende body met driedelige beugelbh, afgewerkt met rijkelijke broderie aan de cups, de schouderbandjes, de beenuitsnijdingen en het voorpand. De stevige cups liften je borsten en dankzij het zijstukje worden ze mooi gecentreerd. Het verhoogde zijstukje omvat een groter stuk van je borsten en geeft nog meer steun. Bovendien zijn de cups dieper dan elke andere PrimaDonna-bh, zodat ze je vollere boezem nog beter liften. Zo modelleren ze de grootste cupmaten en creëren ze een egaal en rond silhouet. Het lichaam werkt oneffenheden aan je buik en je taille weg, en creëert een vloeiend silhouet.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven