Profile

Profile

De naam zegt het al, Profile by Gottex. Profile is een zusjes merk van het badmode merk Gottex. Profile is een stijlvolle en elegante badmode lijn voor de onafhankelijke vrouw. Het merk is geschikt voor alle leeftijden en maten. Profile probeert er bij iedere collectie achter te komen wat de vrouw nu precies wil en waar de vrouw zich fijn in voelt. In badkleding word je lichaam wordt je lichaam het nmeest blootgesteld, daarom maakt profile modellen en designs waar je je prettig in voelt. Zodat je je schoonheid en vrouwelijkheid kan onarmen.

Bij het ontwerpen van de collecties ligt de focus op de pasvorm en het design. Mooie elegante prints of juist een effe sportievere look, Profile heeft een brede collectie. Ook Profile maakt gebruik van de beste stof die er is voor badkleding, dat is namelijk lycra. Een stof die ligt aanvoelt en comfotabel zit. Profile staat voor stijl en funcionaliteit.

Bij Lingerie Le Net bieden wij U een brede collectie van Profile, en gaan wij samen met U opzoek naar de beste zomerlook voor U.

Dit zijn onze merken

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven